Holtak Világa

Holtak világa - A jóslat

Egy csapat katona érkezik a Kiskőrös mellett lévő egykori katonai laktanyához. A létesítmény területéről segélykérést észleltek. Azonban, mire odaérnek, nem találnak mást, csupán egy maroknyi túlélőt, hatalmas pusztítást, és élőholtak tömegét.


Egy katona, Andrássy Bálint tizedes az egyik szobában rábukkan egy kis könyvre, Kozma András naplójára. Miközben olvassa, egyre inkább bepillantást nyer ennek a húszas évei elején járó fiatalnak a küzdelmekkel teli életébe. Ez idő alatt arra is rájön, hogy egy nostradamusi jóslatnak köszönhetően ez a fiú már régóta számított rá, hogy egy napon a holtak életre kelnek...

Kozma András naplója

Kozma András saját szemszögén és szavain keresztül újból átélhetjük Nostradamus sötét jóslatának beteljesülését. Megtudhatjuk, hogy Andris mivel töltötte a mindennapjait, milyen információk birtokába jutott és mit hagyott hátra az utókornak.


A könyv a Holtak Világa - A jóslat által bemutatott világot több olyan információval egészíti ki, amiről a regényben nem esett szó, az ottani bejegyzéstöredékek most teljes egészükben olvashatók. A jóslat olvasóinak érdekesség, a Holtak Világa trilógiát nem ismerőknek pedig egy realisztikus túlélő kaland az élőholtak világában.

Holtak világa - Küzdelem

A jóslat beteljesedett: a világ többé már nem az embereké. A rothadó tetemek hordái ott vannak mindenhol és fékevesztett vérengzés kíséri útjukat. Alig pár ezer katona és menekült él együtt, mégis elszigetelten a kecskeméti légibázison. Az ellentétek és a feszültség nőttön-nő a két csoport között, az élőholtak pedig csak arra várnak, hogy bejuthassanak a falakon túlra.


Andrássy Bálint tizedest kiképző tisztté nevezik ki, hogy a legyengült, harcot sosem látott civileket felkészítse az elesett veteránok helyére, mialatt egy korábban megmentett lány, Metzger Andrea igyekszik rávenni, hogy kutassák fel a barátját, Kozma Andrást, akinek a történetét a katona már jól ismeri…


A Holtak Világa trilógia második kötete ismét elhozza Magyarországra a zombi apokalipszist. Andrássynak sikerül megtudnia mi történt azokkal, akikről a naplóban olvasott? Vajon harca sikerrel jár? Meg tud felelni felettesei elvárásainak?