LEGFRISSEBB KIADÁS Kozma András naplója
Hírlevélre feliratkozás:
HV - Küzdelem tartalomleírása közzététetik!
Egyre több dolog biztos a készülő folytatás körül. A soron
következő regény fülszövege is ide számít. Tekintse
meg a könyvek menüben!

Tovább a teljes cikkhez >>> 2015.03.11
TOVÁBBI FONTOS HÍREK: 1 2 3
ÖSSZES HÍR

Melyik legyen trilógia folytatása, a
Holtak Világa - Küzdelem c. regény borítója?


Van szerencsénk bejelenteni második nyereményjátékunkat, melyben ismét könyvet sorsolunk ki! A nyeremény a Holtak Világa trilógia következő kötetének egy dedikált páldánya, egy Holtak Világa - Küzdelem könyv.
Habár a regény még íródik, a szerencsés nyertes kézbeveheti nemsokkal a megjelenését követően!Nyereményjáték szabályzat


A játék menete:
1. Szavazzon arra a borító ötletre, amelyiket legszívesebben látná a majdani regény előlapján. Ne az egyes rajzok kivitelezettségét vegye figyelembe, hanem az ötletet!
2. A szavazatot a képek alatti űrlap kitöltésével juttassa el hozzánk (elég csak egyszer szavaznia).
3. Szavazni mindaddig folyamatosan lehet, amíg a regény munkálatai a végéhez nem közelednek (folyamatosan tájékoztatunk erről mindenkit a honlapon a hírek menünél.)
4. Kisorsoljuk a szerencsés nyertest.
5. A könyv megjelenését követően a nyertessel felvesszük a kapcsolatot és postán megküldjük neki.

Szabályok:
1. Csak azok között kerül kisorsolásra a könyv, akik személyes adataikat (név, email, település) kifejezett szándékkal megadták és ehhez hozzá is járultak.
2. A könyvet csak magyarországi címre postázzuk.
3. A postázás költsége nem terheli a nyertest.
4. A játéban résztvevők hozzájárulnak ahhoz, hogy a nyertes nevét közzé tegyük oldalunkon.
5. Egy ember csak egyszer és egy e-mail címmelel szavazhat, viszont családonként több személy is szavazhat (egyszer fejenként).
6. Ha a nyertes belátható időn belül nem válaszol megkeresésünkre (vagy hibás cím megadása miatt nem lenne elérhető), úgy a maradék szavazók közül újra sorsolunk.

A nyereményjáték vége:
A nyereményjáték határozatlan ideig tart, mindaddig amíg a regény munkálatai a végéhez nem közelednek.
Folyamatosan tájékozódni lehet a készülő regényről a honlapon, hírlevélre felíratkozva, és személyes levélben megkeresés útján.
A sorsolás időpontja a fentebb említett munkálatokkal van összhangban, a pontos időpontot előre közöljük, amint ez lehetséges lesz. Ezt követően a nyertes nevét egy hétig közzétesszük a honlapunkon a főoldalon (a nyertes nevét az oldalon bárhol korlátlan ideig feltüntethetjük a nyereményjáték lezajlása után).

További fontos tudnivalók:
A nyereményjáték annak visszavonásáig él, minden jogot fenntartunk, beleértve a nyereményjáték visszavonását, meghosszabbítását, szabályok módosítását. A nyereményjátékon való részvétel szabadon választható. A technikai okok miatt meg nem érkezett válaszokért felelőséget nem vállalunk, viszont levélben lehet érdeklődni annak sikeres megérkezéséről.

Továbbá fenntartjuk a jogot, hogy a majdani regény borítóját tetszés szerint választhassuk meg szabad akaratunk szerint, a szavazatokkal ellentétes borító ötletet valósítsunk meg függetlenül attól, hogy a legtöbb vagy legkevesebb szavazatot kapta az adott ötlet. Továbbá olyan borító ötletet is megvalósíthatunk, ami nem szerepelt a nyilvánosságra hozott variánsok között.

A fenti nyereményjátékra való felhívás nem kötelezi a szerzőket, hogy a regényt megírják vagy kiadják/megjelentessék. Erre nem kötelezhetőek és ezen okokból nem kézbesíthető nyereményért nem felelnek semmilyen tekintetben.