LEGFRISSEBB KIADÁS Kozma András naplója
Hírlevélre feliratkozás:
A honlap eddigi arculatai
A honlap számos arculatváltozáson esett át 2008-as
megindulása óta. Minden változat valamivel többet
tudott elődjénél. Tekintse meg őket a galériában!

Tovább a teljes cikkhez >>> 2015.01.10
TOVÁBBI FONTOS HÍREK: 1 2 3
ÖSSZES HÍR

Holtak Világa: A jóslat

Lengyel Dávid & Kuba Richárd

Kiadó: Ad Librum
Oldalszám: 252
Borító: ragasztott puhatáblás
ISBN: 978-615-5014-99-4
Nyelv: magyar
Kiadási év: 2011
Méret: 135x200 mm
Ár: 2290 Ft
Webboltok listája:
Líra logo Bookline logo Ad Librum logo
A teljes webbolt lista >>>

Könyvesboltok listája:
Líra logo Bookline logo
A teljes könyvesbolt lista >>>

Egy csapat katona érkezik a Kiskőrös mellett lévő egykori katonai laktanyához. A létesítmény területéről segélykérést észleltek. Azonban, mire odaérnek, nem találnak mást, csupán egy maroknyi túlélőt, hatalmas pusztítást, és élőholtak tömegét.


Egy katona, Andrássy Bálint tizedes az egyik szobában rábukkan egy kis könyvre, Kozma András naplójára. Miközben olvassa, egyre inkább bepillantást nyer ennek a húszas évei elején járó fiatalnak a küzdelmekkel teli életébe. Ez idő alatt arra is rájön, hogy egy nostradamusi jóslatnak köszönhetően ez a fiú már régóta számított rá, hogy egy napon a holtak életre kelnek...


"Mindig nagy öröm, ha fiatal, feltörekvő írók történeteit olvashatjuk, amelyekben ráadásul jelentős potenciál is lakozik."
- Hajdú Éva, GameStar magazin

"A Holtak Világa érdekes próbálkozás, mindenképpen színes folt a magyar könyvpalettán."
- PcGuru magazin

"Az akció többnyire Amerikában történik, pedig miért ne játszódhatna Bel Air helyett a Kiskunságon?."
- Playboy magazin


Holtak Világa: Küzdelem

Lengyel Dávid & Kuba Richárd

Kiadó: Magánkiadás
Oldalszám: Várhatóan 280
Borító: ragasztott puhatáblás
ISBN: -
Nyelv: magyar
Kiadási év: 2015 tele (tervezett)
Méret: 135x200 mm
Ár: függőben
Webboltok listája:Könyvesboltok listája:


HAMAROSAN ELŐRENDELHETŐ!

A jóslat beteljesedett: a világ többé már nem az embereké. A rothadó tetemek hordái ott vannak mindenhol és fékevesztett vérengzés kíséri útjukat. Alig párezer katona és menekült él együtt, mégis elszigetelten a kecskeméti légi bázison. Az ellentétek és a feszültség nőttön-nő a két csoport között, az élőholtak pedig csak arra várnak, hogy bejuthassanak a falakon túlra.


Andrássy Bálint tizedest kiképző tisztté nevezik ki, hogy a legyengült, harcot sosem látott civileket felkészítse az elesett veteránok helyére, mialatt egy korábban megmentett lány, Metzger Andrea fáradhatatlanul igyekszik rávenni, hogy kutassák fel a barátját, Kozma Andrást, akinek a történetét a katona már jól ismeri...


A Holtak Világa trilógia második kötete ismét elhozza Magyarországra a zombi apokalipszist. Számos kérdésre fény derül; Andrássynak sikerül megtudnia mi történt azokkal, akikről a naplóban olvasott? Vajon harca sikerrel jár? Meg tud felelni felettesei elvárásainak?További Holtak Világa kötetek


Kozma András naplója

Lengyel Dávid

Kiadó: Magánkiadás
Oldalszám: 92
Borító: ragasztott puhatáblás
ISBN: 978-963-08-3459-9
Nyelv: magyar
Kiadási év: 2012
Méret: 140x200 mm
Ár: 1.690 Ft

A Holtak Világa - A jóslat című regényből ismert napló, amely most külön, teljes egészében olvasható! A könyv kiváló kiegészítő kötet A jóslathoz, melyben az egyes naplóbejegyzések csak töredékesen szerepeltek.

Kozma András saját szemszögén és szavain keresztül újból átélhetjük Nostradamus sötét jóslatának beteljesülését. Megtudhatjuk, hogy Andris mivel töltötte a mindennapjait, milyen információk birtokába jutott, és pontosan mit hagyott hátra az utókornak.

Andris naplóját újságcikkekkel, a világ eseményeivel foglalkozó bloggerek blogbejegyzéseivel és saját maga által, gondosan válogatott vésztervekkel egészítette ki, melyeket az olvasó is megismerhet.

A könyv a Holtak Világa - A jóslat által bemutatott világot több olyan információval egészíti ki, amiről a regényben nem esett szó. A jóslat olvasóinak érdekesség, a Holtak Világa trilógiát nem ismerőknek pedig egy realisztikus túlélő kaland az élőholtak világában.További tervezett kötetek


FIGYELEM!
Az alábbi borítók csupán illusztrációk, a tartalom ismertetők pedig csak egy előzetes tájékoztatók!
Mind a borítók illusztrációja, mind a tájékoztatók leírása változni fog, amint a soron következő regény megjelenik!
Holtak világa: Menedék

Holtak Világa: Menedék

Lengyel Dávid & Kuba Richárd

Előkészület alatt

Túlélés. Ez az egy fogalom mozgatta az emberiséget ezidáig; túlélni, bármi áron. A trilógia első két epizódjának eseményei megalapozzák egy lehetséges, szebb jövő ködben kirajzololódó képét. A nem túl messzi jövőben játszódik a történet. A világot egyelőre még a holtak uralják. Szerte az országban kisebb városok alakultak, amik vastag betonfalakkal vannak elzárva a külvilágtól, és önellátó gazdálkodást folytatnak. Az új, épülő civilizációnak új nyersanyagra és technológiákra van szüksége, hogy elláthassa magát. A kutatás és fejlesztés kapja most a legnagyobb hangsúlyt. Az események középpontjában egy kutató nő áll, aki a technológiai áttörésekért felelős. Kutatásaihoz kapóra jön egy túlélő, aki a város falain kívülről érkezett, és hónapokon keresztül képes volt a túlélésre. Közösen nem csak a mindennapos problémákra találnak megoldásokat. Lehetségesnek tűnik, hogy a világ többé ne a holtaké, hanem az élőké legyen? Mi lehet a megoldás? Működni fog? Még ha sikerülni is fog a tervük, mi a garancia, hogy soha sem fog ez az egész megismétlődni?